Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΥΠΟΠΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ , ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγιώτης  Κουμεντάκης

Τι έλεγε το 2009 ο Παναγιώτης Κουμεντάκης για τα εμβόλια!!!
Ένα καθ’ όλα επίκαιρο βιβλίο, γραμμένο από τον διεθνούς φήμης δρα Παναγιώτη Κουμεντάκη, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής των Υγιεινιστών γιατρών των ΗΠΑ, κυκλοφορεί από σήμερα από τις Εκδόσεις Κουκκίδα.
Πραγματεύεται, χωρίς περιττή επιστημολογία, το θέμα της νέας γρίπης, τοποθετείται με έντονο σκεπτικισμό απέναντι στις επίσημες θέσεις και επιλογές υγείας των ανά τον κόσμο κυβερνήσεων, αποκαλύπτει ύποπτα κίνητρα, σκοπιμότητες και… φαρμακερές συναλλαγές, αμφισβητεί ανοιχτά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων γενικότερα και παρέχει πρακτικές συμβουλές πρόληψης και θεραπείας της Η1Ν1 – όπως και κάθε άλλης γρίπης- στους αναγνώστες.

Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο που ενημερώνοντας και τεκμηριώνοντας πατάσσει τον πανικό των ημερών. Λίγο πολύ πρόκειται για πληροφορίες που μες στον κυκεώνα των τελευταίων μηνών τις έχουμε αποσπασματικά ξανακούσει και ξαναδιαβάσει. Ο συγγραφέας τις έχει δομήσει στέρεα και τις έχει ενισχύσει με τα κατασταλάγματα προσωπικής εμπειρίας. Για του λόγου το αληθές προδημοσιεύουμε σήμερα μερικά ενδεικτικά και διαφωτιστικά αποσπάσματα. (...)

Γρίπη των χοίρων: Ένας παγκόσμιος πανικός με τεράστια οικονομικά οφέλη

Ο πρόσφατος πανικός στο χώρο της υγείας συμπίπτει, σχεδόν ακριβώς, με το γεγονός ότι οι τεράστιες παραγγελίες του Tamiflu –αγορασμένο από τις κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση της γρίπης των πτηνών (προξενούμενη από την υποκατηγορία Η5Ν1 του ιού της γρίπης Α), μια άλλη επιδημία που δεν συνέβη ποτέ– πρόκειται να λήξουν σύντομα, να μην ισχύουν πια και να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Χωρίς τον τελευταίο πανικό, δισεκατομμύρια δολάρια που ξοδεύτηκαν για τη δημιουργία του στοκ Tamiflu θα έπρεπε να πεταχτούν στα σκουπίδια – και οι αρμόδιοι στο χώρο της υγείας διεθνώς θα εξαναγκάζονταν να δώσουν εξηγήσεις στις κυβερνήσεις τους, σ’ αυτούς τους δύσκολους οικονομικώς καιρούς.

Αντίθετα, οι γραφειοκράτες της υγείας μπορούν να λένε τώρα ότι είναι καλώς προετοιμασμένοι για την επιδημία της γρίπης των χοίρων και μπορούν να αρχίσουν να μοιράζουν τα Tamiflu που είχαν αποθηκεύσει, στα παιδιά του σχολείου, στους ταξιδιώτες και στο υγειονομικό προσωπικό.

Στοκ με ημερομηνία λήξης

Αναφέρεται ότι οι κυβερνήσεις μόνον του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ έχουν στοκ Tamiflu αξίας άνω των τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων, που πρέπει να χρησιμοποιήσουν εντός των επομένων λίγων μηνών, ενώ σχεδόν κάθε χώρα στον ανεπτυγμένο κόσμο αγόρασε υπολογίσιμα στοκ Tamiflu στη διάρκεια του πανικού της γρίπης των πτηνών, το 2005. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, με κατεπείγουσες διαδικασίες, απελευθέρωσε 12 εκατομμύρια δόσεις από τα 20 εκατομμύρια του στοκ, για άμεση χρήση σε περιοχές που υπήρξαν περιστατικά της γρίπης των χοίρων.

Παρόλα αυτά, υπήρχαν πάντα λοιμώξεις της γρίπης των χοίρων, αν και όχι στην κλίμακα που παρατηρούμε επί του παρόντος. Μεταξύ του 2005 και του Φεβρουαρίου του 2009 και πριν από το τελευταίο ξέσπασμα, 12 άνθρωποι είχαν μολυνθεί μόνο στις ΗΠΑ (Lancet, 2009, 373: 1945).

Και ενώ ο κόσμος κατηγορεί το Μεξικό ότι ξεκίνησε τη γρίπη των χοίρων, οι Μεξικανοί κατηγορούν τις τοπικές κτηνοτροφικές μονάδες και τις άσχημες συνθήκες υγιεινής. Πιστεύεται ότι η κτηνοτροφική μονάδα των χοίρων στην περιοχή της Βερακρούς στο Μεξικό έχει μολύνει την ατμόσφαιρα, καθώς και τα τοπικά αποθέματα νερού. Ένας δημοτικός αξιωματούχος στο χώρο της υγείας υποστηρίζει τις ανησυχίες των τοπικών παραγόντων και λέει ότι η επιδημία μπορεί να έχει ξεκινήσει από μύγες που αναπαράγονται στα περιττώματα των χοίρων.

Ανεύθυνη σπέκουλα

Δεν πρόκειται να πιστέψουμε τα νούμερα που εκτοξεύουν διαρκώς στον Tύπο, ότι εκατομμύρια θα νοσήσουν και πολλοί θα πεθάνουν. Είναι όλα εικασίες και αποσκοπούν στην τρομοκράτηση των πολλών για να σπεύσουν να πάρουν φάρμακα ή να κάνουν εμβόλια από τον Σεπτέμβριο και ύστερα. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2005, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους διεκήρυσσε ότι θα πέθαιναν δύο εκατομμύρια Αμερικανοί.

Το 1976 οι αξιωματούχοι της υγείας στις ΗΠΑ ανήγγειλαν ότι ένα εκατομμύριο πολίτες θα πέθαιναν από τον ιό της γρίπης, αλλά έπεσαν έξω κατά 999.999, επειδή προκάλεσε ένα μόνο θύμα, ένα νεαρό στρατιώτη. Το 2003 πληροφορηθήκαμε ότι το SARS (σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο) θα προκαλούσε εκατομμύρια θανάτους, εντούτοις σκότωσε παγκοσμίως μόνον 251 ανθρώπους. Δύο χρόνια αργότερα, μας προειδοποίησαν τα Ηνωμένα Έθνη, σε μια συνέντευξηTτύπου στις 29.9.2005, ότι η γρίπη των πτηνών –ο ιός της γρίπης Α Η5Ν1– θα σκότωνε μέχρι 150 εκατομμύρια ανθρώπους. Έως τον Απρίλιο του 2008, μόνον 257 άνθρωποι είχαν πεθάνει από γρίπη των πτηνών και 421 λοιμώξεις από Η5Ν1 είχαν εντοπιστεί σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με αναφορές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Μην ξεχνάτε ότι η ετήσια εποχιακή γρίπη σκοτώνει γύρω στους 500.000 ανθρώπους κάθε χρόνο...

Κινδυνεύουν οι φτωχοί

Η επιδημία της ισπανικής γρίπης, που έχει χαρακτηριστεί «ως το μεγαλύτερο ιατρικό ολοκαύτωμα στην ιστορία», ξέσπασε στο τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν τα επίπεδα της γενικής δημόσιας υγείας και δημόσιας υγιεινής ήταν σε άθλια κατάσταση. Συγκριτικά με την επιδημία της ασιατικής γρίπης του 1889, 29 χρόνια νωρίτερα, σκότωσε σχετικά λιγότερους ανθρώπους. Παρόμοια οι δύο πανδημίες που συνέβησαν πιο πρόσφατα έτειναν να αφαιρέσουν τις ζωές των ηλικιωμένων και των φτωχών που ζουν σε υποβαθμισμένες περιοχές με άθλιες συνθήκες γενικής δημόσιας υγείας και υγιεινής. Οι επιδημιολόγοι συμφωνούν ότι οι ηλικιωμένοι και οι πολύ φτωχοί θα είναι εκείνοι που θα πληγούν πιο σκληρά σε κάθε νέα επιδημία και ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Όλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχει μια στενή σχέση μεταξύ καλής θρέψης του οργανισμού και καλής δημόσιας υγιεινής και της τοξικότητας του ιού. (...)

Βασικοί κανόνες για την αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων και κάθε γρίπης

1Αποφύγετε τα φάρμακα και τα εμβόλια που συνιστούν οι γιατροί. Είναι επικίνδυνα και δεν προστατεύουν. Ορισμένα, όπως το Tamiflu, έχουν πολύ σοβαρές παρενέργειες, καθώς και το κοινό εμβόλιο της γρίπης.

2Η επαρκής λήψη της βιταμίνης D3 είναι απαραίτητη για καλή υγεία και πρόληψη όχι μόνον της γρίπης αλλά και άλλων σοβαρών εκφυλιστικών παθήσεων: σκλήρυνση κατά πλάκας, Πάρκινσον, ρευματοειδείς αρθρίτιδες κ.ά., ακόμη και διαφόρων καρκίνων.

3Αποφύγετε όσο μπορείτε τη ζάχαρη, τα ζαχαρωτά, τα γλυκίσματα, τα αναψυκτικά τύπου κόλας, τα κρουασάν, ντόνατς, παγωτά, λευκό ψωμί, άσπρο ρύζι, άσπρα ζυμαρικά κ.ά.

4Αποφύγετε όλων των ειδών τα κόκκινα κρέατα και ειδικά τα χοιρινά, τα σουβλάκια και τους γύρους που γίνονται από χοιρινό κρέας. Όταν μάλιστα ξεροψήνονται γίνονται πιο επικίνδυνα.

5Περπατάτε καθημερινά τουλάχιστον μισή ώρα.

6Πλένετε τα χέρια σας επιμελώς.

7Να αερίζετε καλά το χώρο που δουλεύετε και κοιμάστε.

8Να τρώτε άφθονα φρούτα της εποχής και ποικιλία ωμών και ατμόβραστων λαχανικών και κηπευτικών της εποχής, ειδικά πράσινων.

9 Βρείτε τρόπους να αντιμετωπίζετε επιτυχώς το καθημερινό έντονο άγχος (μουσική, διάβασμα, περίπατοι, κουβεντούλα, καλή παρέα κ.λπ.)

10Μην ξεχνάτε: λαμβάνετε καθημερινά μια καλή πολυβιταμίνη, ένα χάπι με ωμέγα-3 λιπαρά και μια κουταλιά αλεσμένο λιναρόσπορο (που διατηρείται στην κατάψυξη).

11Να είστε όσο γίνεται περισσότερο χαλαροί, ήρεμοι, κάνοντας θετικές σκέψεις. (...)


Τρεις λόγοι για να ξανασκεφθείτε αν θα κάνετε εμβόλιο της γρίπης

Υπάρχουν τρεις κύριοι λόγοι που η κυβέρνηση των ΗΠΑ προωθεί τον εμβολιασμό του 84% του πληθυσμού των ΗΠΑ με το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης.

Η πλειονότητα των εμβολίων της γρίπης περιέχουν 25 μικρογραμμάρια υδραργύρου – μια ποσότητα που δεν θεωρείται ασφαλής για οποιονδήποτε ζυγίζει λιγότερο από... 250 κιλά. Και ποιες είναι οι ομάδες που είναι πιο ευαίσθητες στις νευρολογικές βλάβες που έχουν σχετιστεί με τον υδράργυρο; Τα νήπια, τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι.

Καμία μελέτη δεν έχει αποδείξει τελειωτικά ότι τα εμβόλια της γρίπης προλαμβάνουν τους σχετιζόμενους με τη γρίπη θανάτους μεταξύ των ηλικιωμένων, εντούτοις αυτή είναι η βασική ομάδα στην οποία συνιστώνται τα εμβόλια.

Εάν κάνετε ένα εμβόλιο της γρίπης, μπορείτε να έχετε ακόμη τη γρίπη (ή συμπτώματα που μοιάζουν με της γρίπης). Αυτό συμβαίνει γιατί προστατεύει μόνον ενάντια σε ορισμένα στελέχη και είναι μια εικασία του καθένα ποιοι ιοί της γρίπης θα είναι στην περιοχή σας.

Επομένως, γιατί θα πρέπει να κάνετε ένα εμβόλιο γρίπης κάθε χρόνο, ενώ δεν έχει ποτέ αποδειχθεί πως είναι αποτελεσματικό, το οποίο μπορεί να σας προκαλέσει την ίδια την αρρώστια που προσπαθείτε να προλάβετε και έχει μακροπρόθεσμες παρενέργειες που είναι πολύ χειρότερες από τη γρίπη την ίδια;

Πρακτικές συμβουλές πρόληψης και θεραπείας του Η1Ν1

Ο φόβος... πουλάει

Οι βιομηχανίες έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά για να δημιουργήσουν φόβο και πανικό στους πληθυσμούς, ώστε να πιστέψουν ότι πρέπει να κάνουν εμβόλιο για να παραμείνουν υγιείς, αλλά η απλή πραγματικότητα είναι ότι οι εμβολιασμοί προξενούν στους περισσότερους ανθρώπους πιο πολλές βλάβες παρά καλό. Αλλά ακόμη και αν τα εμβόλια μπορούσαν να προλάβουν τη γρίπη, υπάρχουν κάμποσα παραδείγματα των τελευταίων ετών που δείχνουν ότι οι αξιωματούχοι υγείας της κυβέρνησης των ΗΠΑ έχουν επιλέξει τα λανθασμένα στελέχη της γρίπης για το εμβόλιο του έτους.

Τα 2/3 του εμβολίου της γρίπης αυτού του έτους περιέχουν μία πλήρη δόση υδραργύρου. Σύμφωνα με τον Αμερικανό γιατρό δρα Donald Miller, τα 2/3 των εμβολίων της γρίπης αυτού του έτους περιέχουν 25 μικρογραμμάρια θιμεροσάλη (thimerosal). Η θιμεροσάλη είναι κατά 49% υδράργυρος. Κάθε δόση των εμβολίων της γρίπης περιέχει περισσότερο από 250 φορές το όριο ασφαλείας υδραργύρου που έχει καθορίσει η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας είναι αρκετά ενήμεροι ότι τα παιδιά και τα έμβρυα βρίσκονται στο μεγαλύτερο κίνδυνο για βλάβες από τον υδράργυρο, καθώς αναπτύσσεται ακόμη ο εγκέφαλός τους. Εντούτοις, οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες συνιστούν ακόμη στα παιδιά πάνω από 6 μηνών και στις έγκυες γυναίκες να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο.

Επιπλέον, τα εμβόλια της γρίπης, εκτός από τον υδράργυρο περιέχουν άλλα τοξικά ή επικίνδυνα συστατικά, όπως:

Φορμαλδεΰδη: ένας γνωστός καρκινογόνος παράγοντας.

Αλουμίνιο (αργίλιο): μια νευροτοξίνη που έχει συνδεθεί με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Triton Χ-100: ένα απορρυπαντικό.

Φαινόλη (φαινικό οξύ).

Αιθυλενική γλυκόλη (αντιψυκτικό).

Διάφορα αντιβιοτικά: νεομυκίνη, στρεπτομυκίνη, γκεταμισίνη, τα οποία μπορεί να προξενήσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους ανθρώπους. (...)

Επικίνδυνο και το εμβόλιο για την πρόληψη

του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Το υπουργείο Υγείας στη χώρα μας ενέκρινε τη δωρεάν χορήγηση του νέου εμβολίου που υποτίθεται ότι προλαμβάνει τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Σύμφωνα με τα εντελώς πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα, το εμβόλιο που σχεδιάστηκε για να προστατεύει ενάντια στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV, Human Papilloma Virus), υπήρξε υπεύθυνο για το θάνατο κάμποσων εφήβων κοριτσιών, ενώ προκάλεσε και εκατοντάδες αναφορές για σοβαρές παρενέργειες το χρόνο αυτό στις ΗΠΑ.

Το εμβόλιο αυτό δίδεται στα κορίτσια των 12 και 13 χρόνων εδώ και κάμποσα χρόνια στην Αμερική, όμως οι θάνατοι και οι παρενέργειες του εμβολίου αρχίζουν τώρα να εμφανίζονται και σε άλλες χώρες, όπως την Αγγλία, η οποία πρόσφατα εισήγαγε και χρησιμοποιεί το εμβόλιο.

Mια μη κυβερνητική οργάνωση στην Αμερική, που λέγεται Judicial Watch, έχει δημοσιεύσει πρόσφατα τα τελευταία στοιχεία για την ασφάλεια του εμβολίου. Από τα 140 ανεπιθύμητα συμβάντα που αναφέρθηκαν αυτό το χρόνο, ορισμένα περιλαμβάνουν αποβολές και παραλύσεις, μια διαταραχή του νευρικού συστήματος, που προξενεί αδυναμία και μυρμηγκιάσματα στα μπράτσα και τα σκέλη.

Το εμβόλιο επίσης συνδέεται με την ιστορία ενός 13χρονου κοριτσιού, που έγινε πρωτοσέλιδο, το οποίο άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα μιας εκφυλιστικής μυασθένειας αμέσως μετά τη χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου και είναι τώρα σχεδόν πλήρως παράλυτο. Η κυβέρνηση της Αγγλίας προτίθεται να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του εμβολίου, ώστε να περιλαμβάνει τα έφηβα κορίτσια που είναι μεταξύ 17 και 18 ετών. Το δε ελληνικό υπουργείο Υγείας προετοιμάζεται πυρετωδώς να ξεκινήσει το εμβόλιο στα κορίτσια της χώρας, χορηγώντας το δωρεάν...

(…) Στο βιβλίο υπάρχουν επίσης σημαντικές επισημάνσεις για την ακαταλληλότητα της ασπιρίνης, των αντιικών σκευασμάτων και των αντιφλεγμονωδών στη θεραπεία της Η1Ν1. Υπάρχουν τέλος αναφορές σε φαρμακευτικά σκάνδαλα που σχετίζονται με τα συστατικά των εμβολίων και τις παρενέργειές τους. Οι πληροφορίες συντείνουν σχεδόν στην άποψη ότι αντιμετωπίζουμε μια φαρμακευτική βιο-γενοκτονία!

Πηγή