Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΙΛΑΡΑ.....




Ουδείς απέθανε ποτέ από την ιλαρά. Ακόμα και το όνομα της ασθένειας, που παράγεται από το ιλαρός (=χαρούμενος, φαιδρός), προέκυψε λόγω του ότι είναι αβλαβής η ασθένεια. Για χιλιάδες χρόνια στην Κύπρο, ακόμα και μέχρι πριν είκοσι χρόνια, υπήρχαν πάντα από μερικές εκατοντάδες ως μερικές χιλιάδες παιδιά ανά έτος που περνούσαν την ιλαρά. Θεωρείτο από τον πληθυσμό ΚΑΙ από την ιατρική κοινότητα ως σημαντικό και πολύτιμο μέρος της βιολογικής ολοκλήρωσης του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Όπως και είναι στην πραγματικότητα.

Όσοι θάνατοι καταλογίζονται σήμερα στην ιλαρά αφορούν ΑΛΛΕΣ παθήσεις και ασθένειες, εκ των οποίων κάποιες είναι ιατρογενείς - για παράδειγμα η καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος με ανοσοκατασταλτικά "φάρμακα", εκθέτει τα παιδιά σε θανατηφόρο κίνδυνο από αβλαβείς παθήσεις όπως την ιλαρά. Κάποιοι θάνατοι που προέκυπταν στο παρελθόν από πνευμονία ή εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή στον εγκέφαλο), σήμερα για λόγους προπαγάνδας και διαφήμισης αποδίδονται στην ιλαρά. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη πως αυτοί οι θάνατοι προκλήθηκαν από τον ιό της ιλαράς. Ο υποσιτισμός και οι κακές συνθήκες υγιεινής (πχ. απουσία αποχέτευσης) έχουν πιο πολλά να κάμουν με αυτό και όχι ο ιός.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια άτομα που είναι εάλωτα και ευπαθή αν δεν λειτουργεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα, που πρέπει να προστατευτούν από την ιλαρά. Αλλά το να εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης είναι ανέφικτο, ΚΑΙ άδικο. Θα πρέπει να βρεθούν τρόποι να θεραπευτεί το ανοσοποιητικό αυτών των ασθενών, όχι να επιβληθεί μια τρέλα στους υπόλοιπους δια της βίας.
Ενώ λοιπόν είχαμε την ιλαρά εδώ κατά εκατοντάδες και χιλιάδες ετησίως μέχρι πρόσφατα και χωρίς ποτέ σημαντικές ιατρικές επιπλοκές, εμφανίζεται στο προσκήνιο το εμβόλιο, ανοίγεται ο ορίζοντας μιας τεράστιας κερδοφορίας, και εμφανίζεται η προπαγάνδα για την "επικίνδυνη" τάχα νόσο με τις φοβερές φωτογραφίες και την διαστρέβλωση της ιστορίας. Αν ανατρέξετε σε δημοσιεύματα του παρελθόντος θα δείτε πως οι θάνατοι αποδίδοντο στις πραγματικές αιτίες: αν κάποιος πέθαινε από πνευμονία, οι γιατροί εκεί απέδιδαν τον θάνατο. Σήμερα έχουν παραχαράξει την ιατρική ιστορία σε βαθμό που ισχυρίζονται πως τάχα "εκατομμύρια θάνατοι" προκαλούντο από την ιλαρά και πως τάχα το εμβόλιο "μας έσωσε" από αυτούς.

Ψάξετε και θα το δείτε: πουθενά σε βιβλίο, μυθιστόρημα ή ταινία, ούτε σε ιατρικό βιβλίο πριν από το 1980 δεν προκύπτει πουθενά η φράση "πέθανε από ιλαρά". Μάλιστα οι ιατρικές αρχές θεωρούν πως ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΣΙΑ απλώς και μόνο αν γεννήθηκες πριν το 1957. Ακόμα και αν δεν πέρασες από τη νόσο. Το εμβόλιο δεν υπήρχε το 1957! Η επιστήμη θεωρεί ότι κατέχεις ανοσία μόνο και μόνο επειδή ζώντας ανάμεσα στους ανθρώπους, είτε πέρασες από την ασθένεια είτε όχι, ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΝΟΣΙΑ - χωρίς εμβόλιο!

Πως είναι δυνατό αυτό;

Σε αντίθεση με όλα αυτά λοιπόν, τώρα καταγράφηκαν στην Ελλάδα περίπου 200 περιστατικά και ξαφνικά μιλούν όλοι για "επιδημία"! Οι οργανώσεις γιατρών παν στη Βουλή και απαιτούν η Πολιτεία να δείξει πυγμή, και να επιβάλει δια της βίας και μέσω νόμων όποια εμβόλια αποφασίσουν οι μεγάλες εταιρείες φαρμάκων "για το καλό μας". Αντί οι γιατροί να λεν "κάποτε στην Κύπρο είχαμε εκατοντάδες και χιλιάδες περιστατικά και δεν ανησυχούσαμε", τώρα ακούουν για 200 περιστατικά στην Ελλάδα και φωνάζουν "επιδημία"!
Αντί να φωνάζουμε εμείς και να καλούμε την Πολιτεία να επιβάλει στους γιατρούς να μελετήσουν και να εκπαιδευτούν στο πως να προστατεύουν και να γιατρεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καλούν αυτοί την Πολιτεία να μας επιβάλει δια της βίας ενέσεις με νευροτοξικό υδράργυρο, και με ενώσεις αλουμινίου που διεγείρουν μια απρόβλεπτη ανοσο-θύελλα μες τον οργανισμό.

Μήπως κάτι δεν πάει καλά; Μήπως είναι τα μεγάλα συμφέροντα; Είναι η άγνοια και προκατάληψη της πλειοψηφίας των σημερινών γιατρών; Το ότι πολλοί ανάμεσα τους είναι αδιάβαστοι; Είναι η αλαζονεία κάποιων που έχουν μεθύσει από την εξουσία που τους προσδίδει το ιατρικό σχήμα;

Πέτρος Ευδόκας