Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ





Το καθιερωμένο σύστημα φροντίδας υγείας δεν εξυπηρετεί πλέον τα συμφέροντα της υγείας των έξι δισεκατομμυρίων ανθρώπων της γης.

Για να κτίσουμε ένα νέο παγκόσμιο σύστημα φροντίδας της υγείας το οποίο να μη εξαρτάται από συμφέροντα ομάδων, καλούμε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το θέμα υγεία, πρόληψη και θεραπεία να εμπλακούν στην ιστορική διαδικασία απελευθέρωσης της ανθρώπινης υγείας βασιζόμενοι στις ακόλουθες πραγματικότητες:
Όλα τα φάρμακα είναι εξ’ ορισμού ισχυρές αντιτροφές εφόσον η δομή τους δεν εξελίσσεται μονάχα με βάση των αέρα, ήλιο, νερό, τροφή.

Σύμφωνα με τους νόμους της φύσης οτιδήποτε δεν είναι τροφή είναι δηλητήριο ,συνεπώς τα φάρμακα σαν τέτοια είναι δηλητήρια. Απαιτούν μεγάλες ποσότητες ορθών μορίων ( βιταμίνες, οργανικά άλατα, ιχνοστοιχεία, ένζυμα…) για την εξουδετέρωση και αποβολή τους από το σώμα, και επιβαρύνουν το συκώτι σε απαράδεκτο βαθμό (για παράδειγμα τα φάρμακα που δίδονται για την ακμή που επιβαρύνουν σε μεγάλο βαθμό το συκώτι ,για αυτό προτείνονται και επαναλαμβανόμενες εξετάσεις-τραγικό) , ειδικά μάλιστα με την μακρόχρονη χρήση τους.

Τα φάρμακα σαν υλιστικά και όχι δυναμικά είναι πολύ ισχυρά σοκ για τον οργανισμό, τα οποία προκαλούν τον αμυντικό μηχανισμό να αντιδράσει με συμπτώματα τα οποία η ιατρική ονομάζει « παρενέργειες». Η διαφορά των φαρμάκων με τα ορθά μόρια (φυσικές ουσίες, βιταμίνες, οργανικά άλατα, ένζυμα κλπ), είναι η μοριακή τους δομή που διαφέρει από τα ορθά μόρια-και για αυτό θεωρούνται συνθετικά στοιχεία. Και σαν συνθετικά που είναι και με τις μοριακές διαφορές που έχουν με τα φυσικά ορθά μόρια δεν μπορεί παρά να είναι ξένα για το σώμα, τοξικά και συνεπώς δημιουργοί των πλείστων ασθενειών.

Η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων έγκειται στο γεγονός ότι όλα μιμούνται τα βιοχημικά ορθά μόρια (βιταμίνες, οργανικά άλατα, ιχνοστοιχεία κλπ) που σημαίνει ότι ναι επηρεάζουν με κάποιο τρόπο τις λειτουργίες του οργανισμού, και σαν ισχυρά συνθετικά που είναι το κάνουν πολύ πιο γρήγορα από τα φυσικά ορθά μόρια, μα γι αυτό άλλωστε παρασκευάζονται στα εργαστήρια και πατεντάρονται.

Το ότι όμως είναι ισχυρά και ενεργούν πιο γρήγορα από τα φυσικά ορθά μόρια δεν είναι προς το καλό του οργανισμού, αλλά προς το κακό του, εφόσον προκαλούν μη φυσιολογικές τροποποιήσεις στις λειτουργίες του σώματος, οι οποίες είναι και τα κυριότερα αίτια της κατάρρευσης του αμυντικού συστήματος, του εκφυλισμού και των οξέων και χρόνιων προβλημάτων υγείας που μαστίζουν σήμερα ολόκληρη την ανθρωπότητα. Παθήσεις ανύπαρκτες πριν μερικές δεκαετίες.

Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο κόσμος σήμερα έχει οδηγηθεί εσκεμμένα, αριστοτεχνικά από τους εμπόρους της αρρώστιας σε τόσο χαμηλά επίπεδα υγείας που είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζει τακτικές παθήσεις που να απαιτούν άμεση λύση, επείγουσα λύση, διαφορετικά η φύση θα επιβάλει την ανάλογη ποινή, τον θάνατο δηλαδή. Βλέπετε θέλουμε δεν θέλουμε, γίναμε υποχρεωμένοι, καλοθελητές πελάτες των επιχειρήσεων των ασθενειών.

Για να σταματήσει αυτή η καθημερινή σταύρωση , οι οποίοι με το πρόσχημα ότι προστατεύουν την υγεία, και δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα κατά της υγείας μας, πρέπει να δράσουμε δυναμικά και σε παγκόσμια κλίμακα. Θα υπάρξουν λοιπόν πολλές περιπτώσεις που θα απαιτήσουν την άμεση επέμβαση με τη χορήγηση κάποιου φαρμάκου για τη σταθεροποίηση της κατάστασης του ασθενούς με αντιβίωση, με αντιφλεγμονώδη ή άλλα παρασκευάσματα. Αυτές οι περιπτώσεις θα πρέπει να έχουν επισημανθεί μετά από ώριμη σκέψη, ενώ η χορήγησή του δεν θα πρέπει να υπερβαίνει ούτε για ένα λεπτό το χρόνο που είναι απαραίτητος για μια τέτοια σταθεροποίηση.

Μετά τη λήξη του συναγερμού, το φάρμακο θα πρέπει να διακόπτεται με την πρώτη ευκαιρία και να αντικαθίσταται με πλήρη φυσιοπαθητική υποστήριξη του ασθενούς για δύο κυρίως λόγους:
– Ο πρώτος, για την ταχύτερη αποτοξίνωση της φαρμακευτικής αγωγής,
και
– Ο δεύτερος, για ταχύτερη και μονιμότερη ανάρρωση.

Κάθε άλλο φάρμακο που δεν έχει θέση σε τέτοιες παθήσεις θα πρέπει να αποφεύγεται και να αντικαθίσταται πάλι με ένα φυσιοπαθητικό πρόγραμμα που όχι μόνο μπορεί να αντιμετωπίσει την πάθηση αποτελεσματικά, αλλά και να προωθήσει παράλληλα την αύξηση της όλης ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι του εναντίον οποιασδήποτε επείγουσας φαρμακευτικής αγωγής και πιστεύω σθεναρά στην συνεργασία των διαφόρων ειδικοτήτων προς όφελος της βελτίωσης της ανθρώπινης υγείας. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον σημαντικό ρόλο της ιατρικής στις επείγουσες καταστάσεις ασθένειας-χειρουργικών επεμβάσεων αλλά ούτε βέβαια να παραβλέψουμε την αδυναμία της όσον αφορά την αντιμετώπιση των σύγχρονων εκφυλιστικών παθήσεων, όπου ο ρόλος της είναι απλώς η ανακούφιση των συμπτωμάτων.

* Η Κυτταρική Υγιεινολογική Έρευνα έχει εντοπίσει ότι μια χρόνια ανεπάρκεια ουσιωδών ορθών μορίων ( βιταμινών, μεταλλικών αλάτων, ενζύμων, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων κ.λ.π.-90 βασικά ορθά μόρια τα οποία χρειάζεται καθημερινά το σώμα για την εύρυθμη λειτουργία του ) ,σε συνδυασμό με τοξίνωση και στρες είναι τα κυριότερα αίτια πρόκλησης των πλείστων σημερινών κοινών ασθενειών, καρδιαγγειακών, διαβήτη, καρκίνου, εγκεφαλικών κλπ..

Το πόσο πολύ ωφελεί την υγεία η Ορθομοριακή θεραπευτική αγωγή, έχει επιβεβαιωθεί από έρευνες και 10,000 ανεξάρτητες μελέτες και κλινικές δοκιμές που έχουν ήδη δημοσιευτεί.

Τα φυσικά, (μη φαρμακευτικά) θεραπευτικά στοιχεία, και οι φυσικές αφάρμακες μέθοδοι και διαδικασίες είναι η μόνη λύση για να μειώσουμε τις οξείες και χρόνιες αρρώστιες, και τον εκφυλισμό, που απειλεί να μας αφανίσει από προσώπου της γης.

Ζητούμε επειγόντως και την δική σας υποστήριξη. Αρκετά υποφέρετε. Βοηθείστε να μη συνεχίσει το κακό γιατί έτσι που πάμε, θα πάμε εκεί που μας περιμένει ο καρκίνος, διαβήτης, οι καρδιοπάθειες, τα εγκεφαλικά, για να πάρουμε την χαριστική βολή που μας επιφυλάσσουν τα γιγαντιαία συμφέροντα τα οποία έχουν επενδύσει πολλά πάνω στις αρρώστιες των λαών της οικουμένης.

Dr.Andreas Nicolaou Prof. Naturopathic Therapeutic Sciences
Ηλιόπουλος Πασχάλης Dr.of Naturopathy

Πηγή