Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ




Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους καθηγητές και τους μαθητές για τη πληρότητα αυτής της εργασίας....

Τελικά υπάρχει Ελπίδα να Ξυπνήσουμε! ;

H ταινία των μαθητών του Α1.β του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ για το μάθημα της ερευνητικής εργασίας (PROJECT) του Επαγγελματικού Λυκείου με τίτλο: "ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ".

Το 1ο ΕΠΑΛ Άργους, βραβεύτηκε για την ταινία του, "Χαμένοι στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία", που δημιούργησε η Α΄ τάξη για τις ανάγκες του μαθήματος της Ερευνητικής εργασίας (project), με την βοήθεια του Ηλεκτρονικού και Ηλεκτρολογικού τομέα.

Η ταινία είναι ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στις αρνητικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας για τον άνθρωπο. Οι μαθητές παρουσιάζουν το σοβαρό αυτό πρόβλημα με όλες του τις πτυχές και δίνουν συμβουλές για την ασφαλή χρήση των ηλεκτρικών συσκευών.

Ομάδα έργου 1ου ΕΠΑΛ Άργους: Γκρέμι Άρης, Γούρκου Μαρίνα, Διαμαντοπούλου Πένυ, Θεοφανόπουλος Γιάννης, Ιγήπασης Δημήτρης, Καγιούλης Σάκης, Καζάς Δημήτρης, Κακούρος Χρήστος, Καλογερόπουλος Γιώργος, Καμπεράι Θάνος, Κανατσέλη Ελένη, Γαρουνιάτη Λίζα, Γεόγλου Τάσος, Γκιόνη Λόρεντς, Κίτος Γιώργος, Κουκιέλκα Ρέμι, Πουλής Παναγιώτης, Σινάνι Έρβιν, Σπινόπουλος Χρήστος, Χατζίνας Δημήτρης (μαθητές), Πιστεύος Νίκος και Ντέμος Γιώργος (καθηγητές).



Πηγή