Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΜΠΕΣ LED : ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ !!!






Προσοχή !!! στο τι διαβάζουμε, και τι κοινοποιούμε.

Πριν λίγο διάβαζα κάπου ότι οι λάμπες φωτισμού νέας τεχνολογίας LED βλάπτουν τα μάτια  με το φως  που εκπέμπουν...και αυτός που το γράφει απ ότι φαίνεται ιδέα δεν έχει , η είναι Ευρωκονομοσόπουλος !.

Για να εντυπωσιάσει μάλλον ,αναφέρεται σε έρευνες σε πανεπιστήμια που μπορεί να είναι και
Αληθο ψεύτικες σαν αυτές που παραγγέλνονται συνήθως όταν πρόκειται να πλασάρουν κάποιο νέο προϊόν στη αγορά.

Οι λάμπες LED με θερμοκρασία χρώματος 3000-4000 Κ (Κέλβιν) που κυκλοφορούν είναι αντίστοιχες με τις παλαιού τύπου πυρακτώσεως (κοντά στο ηλιακό φως) εκπέμπουν μηδενική σχεδόν επικίνδυνη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και έχουν και οικονομία στη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος κατά 85% σε σχέση με τις πυρακτώσεως (παλαιού τύπου).

Προς το τέλος σερβίρεται και το προϊόν που θα μας προστατέψει :Το Φίλτρο για τα μάτια! 

Μιλάμε αν πετύχει το σχέδιο για μεγάλη "κονόμα"!!!  Γιατί θα κυκλοφορίσουν εκατοντάδες μοντέλα Φίλτρων: Για οθόνες υπολογιστών, για τηλεοράσεις, για κινητά τηλέφωνα, για ρολόγια,για...... σχεδόν τα πάντα είναι με LED !

Το ίδιο περίπου "παραμύθι" μας "σέρβιραν" πριν αρκετά χρόνια με τα φίλτρα για τις οθόνες των Υπολογιστών πρώτης γενεάς .
Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα τότε με το ισχυρό μαγνητικό πεδίο που είχαν, και οι χειριστές υπολογιστών μετά από 1-2 ώρες είχαν εμφανή συμπτώματα κούρασης και ταλαιπωρίας.
Μάλιστα στους χειριστές ΗΥ έδιναν και ειδικό επίδομα γι αυτό το λόγο.

Πούλησαν εκατομμύρια φίλτρα νόμιμα, και με αληθινά τεχνικά χαρακτηριστικά, καμπύλες απόκρισης  παρακαλώ, που έδειχναν την εξασθένηση του Ηλεκτρικό πεδίου ! Για το Μαγνητικό πεδίο όμως που δημιουργούσε το πρόβλημα ουδεμία αναφορά! Υπόθεση δλδ Δραχμοκονομοσόπουλος τότε ,γιατί είχαμε την αγαπημένη μας δραχμούλα.

Ταλέντο να γράφω δεν είχα ποτέ, και στην Έκθεση μια μετριότητα ήμουνα, αλλά όλα αυτά μου τα υπαγορεύει η Αλήθεια!

Πολικός 2017