Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΥΔΡΟΓΟΝΟ : ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ"



Αποτέλεσμα εικόνας για νερο


Ο Θαλής πρέσβευε ότι το [παν συνίσταται εξ ύδατος] δηλαδή το νερό ήταν η φυσική αιτία όλων τον πραγμάτων.
Αυτή ήταν μια επαναστατική και ριζοσπαστική άποψη για εκείνη την εποχή.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το θάρρος του Θαλή ήταν αξιοθαύμαστο, αφού πρώτος αυτός χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες [όπως γίνεται και σήμερα με τον ερευνητή Πέτρο Ζωγράφο, και όλους εμάς που πάμε κόντρα στο πετρελαικό κατεστημένο προκείμενου να δοθεί στην ανθρωπότητα ένα τόσο μεγάλο δώρο, που θα την καταστήσει ενεργειακά ελεύθερη]. εγκατέλειψε κάθε υπερφυσική αρχή, παραμερίζοντας και μειώνοντας τον ρόλο των θεών στα γήινα δεδομένα.

Ομοίως και ο Jean-Baptist van Helmont [1579-1644] Μετά 2000 χρόνια θεωρούσε έχοντας ως πρότυπό του τον Θαλή, ότι η πρωταρχική ύλη από την οποία σχηματίζονται τα πάντα από το νερό. το νερό αντιστοιχούσε κατά τον van Helmont στη θηλυκή έκφραση της ζωής, η οποία προκειμένου να ζωντανέψει γονιμοποιούμενη χρειαζόταν την αρσενική σπερματική η ζωτική αρχή..

Σύμφωνα λοιπόν, με τις θεωρίες της βιταλιστικής φυσικής φιλοσοφίας η σπερματική η ζωτική αρχή αντικατόπτριζε το είναι του κάθε ζωντανού οργανισμού, αυτή κάθεαυτή την πηγή των όσων αντιπροσωπεύει και των όσων πραγμάτων δύναται να δημιουργήσει.

Δεν πρέπει να σταθούμε μόνον σε αυτό.
Στη σύγχρονη φυσική γνωρίζουμε ότι το υδρογόνο είναι το στοιχείο πού πλεονεκτεί στο Σύμπαν. Αυτό το κάνει να είναι το καθαρότερο και ατελείωτο καύσιμο το οποίο θα ελευθερώσει την ανθρωπότητα από τα ενεργειακά δεσμά της.

Aristotetlis Milisis