Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ;!




ΕΜΒΟΛΙΑ.. ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΕΤΩΝ: Δρ. Π.ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ

 «Ο μέσος γιατρός»,  «δέχεται την αποτελεσματικότητα των εμβολίων τυφλά, απροβλημάτιστα και χωρίς επιφυλάξεις, αγνοώντας τα ευρήματα εκατοντάδων μελετών που στοιχειοθετούν τη βλαπτικότητά τους.


 Όσοι γιατροί με ανοικτό μυαλό έχουν ερευνήσει το θέμα σε βάθος, είναι πολέμιοι των εμβολίων. 

Τα εμβόλια προκαλούν διάφορες παρενέργειες, που κυμαίνονται από την αθώα κνίδωση μέχρι και την εγκεφαλίτιδα ενώ προδιαθέτουν για σοβαρές αρρώστιες μελλοντικά, όπως είναι διάφορες αυτοάνοσες αρρώστιες.

Κάποια συντηρητικά παράγωγα του υδραργύρου έχει βρεθεί από πολλές μελέτες ότι συμβάλλουν αποφασιστικά στην εκδήλωση του αυτισμού στα παιδιά. 

Τα στοιχεία υπάρχουν στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία και αρκεί να τα μελετήσει κανείς απροκατάληπτα για να εντοπίσει την αλήθεια.

Πριν από λίγα χρόνια ο διάσημος αμερικανός γιατρός Σώλκ, εφευρέτης του πρώτου εμβολίου της πολυομελίτιδας, κατηγόρησε τον δόκτορα Σέηβιν, εφευρέτη του δεύτερου εμβολίου της πολυομελίτιδας ότι αυτό προκαλεί πολυομελίτιδα.

 Ήδη λοιπόν το αλλάζουν γιατί ένα μεγάλο ποσοστό της πολυμελίτιδας που εκδηλώθηκε τα τελευταία χρόνια προκαλείται από το εμβόλιο ενώ οι φαρμακοβιομηχανίες καλούνται να πληρώσουν τεράστιες αποζημιώσεις.

Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια στην αλήθεια, να εθελοτυφλούμε όταν τα γεγονότα βοούν», καταλήγει. 
Δρ. Παναγιώτης Κουμεντάκης,