Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ



Εάν σου έλεγα ότι μπορείς να θεραπεύσεις όλες τις ασθένειες σου, θα με πίστευες; Ναι ή όχι; Αισθάνομαι ότι δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις!

Εάν απάντησες όχι, τότε, πραγματικά, λυπάμαι ειλικρινά. Είσαι ένα ακόμη «θύμα» της καλοστημένης πλεκτάνης των λίγων ισχυρών, οι οποίοι προσπαθούν να ελέγξουν και να καθοδηγήσουν τους πολλούς. Όσο εσύ είσαι άρρωστος, θα είσαι «πρόβατο». Εάν είσαι αδύναμος στο σώμα, στο νου και στην ψυχή, πώς περιμένεις να αντιδράσεις στο σάπιο σύστημα;
Η άγνοια και η εγκληματική σου αμέλεια σε σκοτώνουν, φουκαρά μου.


Εάν περιμένεις να γιατρευτείς από την προσευχή του παπά, τη δέηση του πνευματικού σου ή από το χέρι του «αντεροβγάλτη» χειρουργού σου, είσαι ξοφλημένος. Απέκτησες με κόπο το «μυστικό» βότανο του Αμαζονίου, το δηλητήριο του σκορπιού από το Περού, το φιδόχορτο από τον Ψηλορείτη και τα θαυματουργά ούρα του Ραν – τα – πλάν (αυτό είναι δικό μου!), αλλά εις μάτην.

Συνεχίζεις να κινείσαι σαν ένα σύγχρονο ζόμπι μέσα στο χάσιμο των αστικών κέντρων, με τη δόση, από το φαρμακείο της γειτονιάς σου, παραμάσχαλα.

Σε ρωτάω ευθέως! Είναι ζωή αυτό που βιώνεις στα 30, 40, 50 σου χρόνια; Σε τι διαφέρεις από τα πτώματα του νεκροταφείου; Θα σου πω εγώ! Απλώς, είσαι ένα «όρθιο» πτώμα.

Εάν θέλεις να αναστηθείς και να ζήσεις ουσιαστικά και με υγεία, τότε θα χρειαστείς τα εξής:
• Πίστη
• Θέληση
• Δράση

ΠΙΣΤΗ – ΘΕΛΗΣΗ – ΔΡΑΣΗ

Για να πιστέψεις ότι όλα είναι εφικτά, θα πρέπει να έχεις μια αγνή και ταπεινή καρδιά. Θα πρέπει να αποβάλεις από το νου σου τα όσα νομίζεις ότι γνωρίζεις. Τέλος, θα πρέπει να απομυθοποιήσεις τους γιατρούς, καθότι και οι ίδιοι είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη και, μάλιστα, είναι προφανές γεγονός το ότι οι ίδιοι δεν αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ούτε ακτινοβολούν υγεία.

Εάν θέλεις, πραγματικά, την υγεία σου, θα πρέπει αυτή να γίνει η πρώτη σου προτεραιότητα. Θα πρέπει να αγωνίζεσαι για αυτήν καθημερινά, για όλο το υπόλοιπο διάστημα της ζωής σου. Η υγεία δεν επιδέχεται συμβιβασμούς. Βασίζεται σε τήρηση βασικών κανόνων (Πρωτόκολλο Υγείας), οι οποίοι αντικατοπτρίζουν την τάξη, την αρμονία και τη ισορροπία του σύμπαντος.

Η δράση είναι το τελικό και το ουσιαστικότερο βήμα προς την υγεία. Για να δράσεις, όμως, οφείλεις να γνωρίζεις. Να γνωρίζεις την αιτία της ασθένειας σου και πώς θα θεραπευτείς. Εάν δεν μπορείς μόνος σου να τα καταφέρεις, ζήτα ΠΑΝΤΑ βοήθεια και θα εισακουστείς. Ζήτα βοήθεια ΜΟΝΟ από όσους θαυμάζεις και εμπιστεύεσαι. Ζήτα βοήθεια ΜΟΝΟ από όσους σε πείθουν με τον καθημερινό τρόπο ζωής τους. Από όσους ακτινοβολούν υγεία και σε μαγνητίζουν με το φως ή την αύρα που εκπέμπουν.
Εάν είσαι βαριά άρρωστος, μην απελπίζεσαι. ΄Εκφρασε την επιθυμία ότι θέλεις να ζήσεις. Ζήτα από το θεό μια δεύτερη ευκαιρία, εάν πραγματικά πιστεύεις ότι ΘΕΛΕΙΣ να αλλάξεις.

Να θυμάσαι ότι η ΑΣΘΕΝΕΙΑ σου δεν είναι τιμωρία. Είναι ΕΥΛΟΓΙΑ! Ήρθε για να σε αφ – υπνήσει. Τώρα, πραγματικά, είναι η ώρα να αλλάξεις σε όλα τα επίπεδα (δεν το κατάλαβες ακόμη;).

Όλες οι ασθένειες θεραπεύονται. Όχι, όμως, και όλοι οι ασθενείς. Αυτοί, οι οποίοι αποτυγχάνουν, είναι αυτοί, οι οποίοι δεν εξέλαβαν το «μήνυμα».

Εύχομαι και ελπίζω ΕΣΥ να έλαβες το «μήνυμα σου», αδερφέ – ή μου.
Σπάρτακος