Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ



Απο την δεκαετία του 80 και μετά, έχουμε μια επιδρομή χημικών γλυκαντικών τα οποία επιτρέπουν ακόμα και σε διαβητικούς να απολαμβάνουν γλυκά,καθώς αυτές οι γλυκαντικές ουσίες δεν επηρεάζουν την γλυκόζη του αίματος, δεν επιφέρουν αύξηση του γλυκαιμικού δείκτη , άρα δεν ενοχλούν το πάγκρεας , το p.H και φυσικά είναι το ιδανικό για όσους κάνουν δίαιτα.
Kαι εδώ τελειώνει το χαρούμενο παραμύθι

Το 75% των αντιδράσεων του ανθρώπινου οργανισμού σε πρόσθετα , είναι καταχωρημένα στην Ασπαρτάμη (FDA USA)
Οι βασικότερες αντενδείξεις είναι Ημικρανίες - Πονοκέφαλοι 
Ψυχοσυναισθηματικές αντιδράσεις όπως κατάθλιψη
Πρόκληση Επιληπτικής Κρίσης
Καρκίνο - Σκλήρυνση κατά πλάκας και Πάρκινσον

Η Ασπαρτάμη ανήκει στην χημική κατηγορία excito - Toxin
(Διεγερτικές Νευρο Τοξίνες) οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν τόσο έντονη νευρο - διέγερση που προκαλούν κυτταρικό θάνατο
Το 50% της Ασπαρτάμης είναι Φενυλαλανίνη ένα αμινοξύ που όταν παράγεται σε μεγάλες δόσεις επηρεάζει την Μελατονίνη (ορμόνη της χαράς) μειώνοντάς την δραστικά , με αποτέλεσμα να δημιουργείται πτώση της διάθεσής μας , και σε συχνή χρήση  ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

Το 10% της Ασπαρτάμης είναι Μεθυλικός Εστέρας που είναι καθαρό δηλητήριο , το οποίο μετατρέπεται σε ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ το οποίο είναι εξαιρετικά Τοξική ουσία.
Να σημειωθεί πως η φορμαλδεΰδη χαρακτηρίζεται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ως μια από τις ενώσεις που μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο στον άνθρωπο.
(Καρκίνος του Προστάτη - Καρκίνος του Μαστού)

Η κορυφαία έρευνα έγινε απο το Πανεπιατήμιο του Χάρβαρντ, κράτησε 22 χρόνια και επίσημα σύνδεσε την χρήση light αναψυκτικών με Ασπαρτάμη με καρκίνους του αίματος.
Και εδώ έρχεται η SPLENDA...
H SPLENDA περιέχει ΧΛΩΡΙΝΗ!!!
Το σώμα μας, δεν έχει τα ένζυμα που μπορούν να μεταβολίσουν μια τόσο ισχυρή χημική ένωση 100% χημική και φυσικά με εμφανή ρίσκο σε πολλά επίπεδα για τα κύτταρά μας.

Η μοναδική φυσική ουσία που είναι 100% φυσική, χωρίς παρενέργειες , χωρίς θερμίδες, κατάλληλη για όλους είναι η ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΕΒΙΑ (πράσινη - αλεσμένο φύλλο) και όχι η χημική ΣΤΕΒΙΑ - ΣΤΕΒΙΟΛΕΣ

Απο κει και πέρα υπάρχει η ΑΓΑΎΗ  με σχετικά χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και 100% φυσική ουσία.
Χαρουπόμελο και ζάχαρη καρύδας επίσης είναι φυσικές ουσίες αν θέλετε να φτιάξετε γλυκά για παιδιά,
αλλά και χυμούς φρούτων που μπορείτε να βάλετε στην κατάψυξη και να φτιάξετε υπέροχες γρανίτες μαζί με φυτικό γάλα και μούρα.
 Στράτος Μελίτης.