Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΉ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΡΟΦΉΜΑΤΟΣ






Οδηγίες Δρ. Λαμπρόπουλου για να φτιάξετε χυμό για θεραπεία:

1. Διαλέξτε ένα ελαιόδεντρο Μεσογειακού τύπου που δεν έχει ψεκαστεί με χημικά.

2. Κόψτε το ανώτερο 30-40cm ενός κλαδιού.

3. Διαλέξτε κυρίως τα φύλλα που είναι συνδεδεμένα με τον κύριο μίσχο και τα φρέσκα φύλλα από τα κλωνάρια των μικρότερων κλαδιών, όχι μεγαλύτερο από 3 cm το φύλλο.

4. Ξεπλύνετε τα φύλλα (10 λεπτά μέσα στο νερό) πολύ καλά με άλας και λίγο ξύδι άσπρο.

5. Τα λιώνουμε στο μπλέντερ και μετά τον πολτό τον σουρώνουμε και βγάζουμε τον καθαρό χυμό των φύλλων της ελιάς

Ο Δρ. Λαμπρόπουλος συνέστησε ότι αυτή η θεραπεία είναι αποτελεσματική αν παίρνεις την ακόλουθη δοσολογία:

Καρκινοπαθείς:

Ανακατέψτε 1 πατημένο ποτήρι με φύλλα ελιάς και 2 ποτήρια νερό (καθαρό χωρίς χλωρίνη) σε μίξερ. Πρέπει να παίρνεται 1 ποτήρι κρασιού (1/2 ποτήρι) καθαρού χυμού από φύλλα ελιάς 3 φορές την μέρα (πρωί-μεσημέρι-βράδυ), καθημερινά και χωρίς διακοπή, πριν ή μετά το φαί για τέσσερις μήνες το λιγότερο.
Μπορείτε να πίνετε σκέτο το χυμό ελιάς είτε με άλλα φρέσκα αντιοξειδωτικά  φρούτα όπως είναι το φρέσκο πορτοκάλι, ακτινίδιο, μάνγκο, μπανάνα, ροδάκινα, μήλα,  για να είναι πιο εύγευστο και ευεργετικό το ρόφημα.


Μη καρκινοπαθείς:

Ανακατέψτε 1 πατημένο ποτήρι με φύλλα ελιάς και 3 ποτήρια νερό (καθαρό χωρίς χλώριο) σε μίξερ. Παίρνεται 1/4 ποτήρι καθαρού χυμού από φύλλα ελιάς, 1-3 φορές την εβδομάδα πριν ή μετά το φαί για διάστημα 1-4 μηνών κάθε χρόνο. Το πίνετε είτε σκέτο είτε με άλλα φρέσκα αντιοξειδωτικά φρούτα όπως είναι το πορτοκάλι, ακτινίδιο, μάνγκο, μπανάνα, ροδάκινα, μήλα, λαχανικά για να είναι πιο εύγευστο και ευεργετικό ρόφημα.

6. Σε περίπτωση που θα φτιάξετε επιπλέον ποσότητα χυμού:

Α. Τοποθετήστε το στο ψυγείο. Να είστε σίγουροι ότι ο χυμός είναι εντελώς σφραγισμένος και δεν εισέρχεται καθόλου αέρας διαφορετικά θα γίνει οξείδωση στον χυμό και θα χάσει τις θεραπευτικές του αξίες, όχι περισσότερες από 2-3 ημέρες στο ψυγείο.

Β. Ας μη χρησιμοποιείται αμέσως αφού βγει από το ψυγείο, καλύτερα να το αφήνετε μια ώρα περίπου για να μην είναι πολύ κρύο. Μπορεί να λαμβάνεται μονομιάς ή λίγο - λίγο σε διάστημα μιας ώρας.

Γ. Αναταράσσουμε καλά το περιεχόμενο στη μπουκάλα και ο ασθενής πρέπει να το παίρνει καλύτερα λίγο πριν από το φαγητό (περίπου μισή ώρα) οπότε διεγείρει και την όρεξη. Μπορεί να λαμβάνεται και μετά το φαγητό αν τυχόν προκαλέσει ενοχλήσεις στον ασθενή όταν το πάρει πριν από το φαγητό.

Είναι εντελώς αβλαβές και ασθενείς που το λάμβαναν επί 26 μήνες, δεν παρουσίασαν καμία ενόχληση. Ο χρόνος της λήψης του δεν είναι ακόμα καθορισμένος. Το πιο ωφέλιμο είναι να αποφεύγει ο ασθενής να παίρνει φάρμακα που περιέχουν κορτιζόνη.

Σε δύο περίπου μήνες αρχίζουν τα πρώτα αποτελέσματα με σταδιακή αναζωογόνηση του οργανισμού, καταφανή ευεξία, καλή διάθεση, όρεξη κ.λπ. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Εκατοντάδες καρκινοπαθείς, στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας, καταδικασμένοι σε θάνατο, σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα της κρατούσας ιατρικής, χαίρονται τη ζωή, εντελώς υγιείς.

Σύμφωνα με μια παρεμφερή θεραπευτική προσέγγιση του Γερμανού ιατρού Max Gerson (1881-1959) πρέπει να αποφεύγονται εντελώς το κόκκινο κρέας και η ζάχαρη, και να τρέφεται ο ασθενής αποκλειστικά με νωπά φρούτα  και λαχανικά, ή τους χυμούς τους, για τουλάχιστον δύο μήνες...

Πολικός 2016