Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΑΛΟΗ


Η Αλόη είναι ένα εξαιρετικά ευεργετικό φυτό το οποίο έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και φαίνεται απίστευτα εξωτική στο σπίτι. Αυτό το θεραπευτικό φυτό είναι σπουδαίο για ενήλικες και παιδιά, καθώς είναι απόλυτα ασφαλές, και αντιμετωπίζει τα πρώτα συμπτώματα των ασθενειών.

Η αλόη ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία ενισχύουν με φυσικό τρόπο τον οργανισμό και βοηθούν στην καταπολέμηση των επιπτώσεων που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.

Αυτές οι ασταθείς ενώσεις βλάπτουν την υγεία και προωθούν τη γήρανση. Ως εκ τούτου, η κατανάλωση του χυμού αλόης θα σας παρέχει τις απαραίτητες ποσότητες αντιοξειδωτικών.

Εάν χρησιμοποιείται τοπικά, Αλόη Βέρα μπορείτε να απαλύνετε την φλεγμονή των αρθρώσεων και να ανακουφίσει τον πόνο της αρθρίτιδας. Μπορείτε επίσης να καταναλώνετε χυμό αλόης για τη μείωση της φλεγμονής. Η τακτική κατανάλωση της για 2 εβδομάδες έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά τον πόνο και τη φλεγμονή.

Η Αλόη έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι καταπληκτική στη θεραπεία της ήπιας έως μέτριας ελκώδης κολίτιδας.

Η κατανάλωση χυμού αλόης καθαρίζει το πεπτικό σύστημα.

Η τακτική χρήση της, προωθεί επίσης την απώλεια βάρους και παρέχει ενέργεια στο σώμα.